Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4okt/131

Feestje en niet vanwege dierendag!

Vanmorgen op tijd op maar wel later dan normaal, Sjoerd heeft  zich afgemeld en ik hoop dat hij volgende week weer hersteld is, beterschap Sjoerd. Johannes werkt thuis. Ik heb met moeders een afspraak en zij gaat op de fiets en ik kom met de taxi, maar voor die komt eerst nog wat dingen in huis doen, spelletje, prijsvragen en dieren doen. Ik post op facebook omdat het zo hard regent da tik graag rond middaguur wat zon wil en wens verzoek wordt ingewilligd. Taxi komt en daar gaan we dan en ik wacht even op moeders in de zon dan de afspraak en weer naar buiten om op de taxi te wachten, maar he tis zulk zonnig en lekker weer dat ik de taxi afbel en met de elektrische rolstoel het stuk ging rijden.  De rolstoel gaat niet snel maar het was wel erg lekker buiten en moeders reed mee dus thuis gekomen na half uur zagen we ook dat de dreef grotendeels weer open is en de oversteek is erg mooi geworden. Koffie drinken samen en dan lees ik even snel tussendoor mijn mail en wat lees ik…….

Beste Monique,
Gefeliciteerd! Je hebt deelgenomen aan onze actie “Win 1 iPad mini 
every day!” en je hebt een gloednieuwe iPad mini gewonnen!
Emmi CAFFÈ LATTE

Ik doe al weken dagelijks mee met de actie in de hoop op dit mailtje en stomme was dat er op 2 oktober bij winnaars stond Monique W from R…bijna grapte we in ons forum maar niets bijna ik ben het gewoon! Moeders zat aan tafel en spontaan gilde ik naar Johannes heeee ik ben het wel ik ben het gewoon en draaide naar mijn moeder en zie tegen haar, nou moeders je krijgt zsm een  gloednieuwe Ipad mini van me! Moeders was er helemaal stil van en lachte om mijn reactie, tja net een klein als ik iets win en dit vind ik erg gaaf. Ik had haar aan begin al gezegd ik ga meedoen om voor jou er eentje te winnen, haar zus Moeke 2 heeft een Ipad dus dan kunnen de dames samen ermee bezig zijn en dat is gelukt.

1351083108_original

Goed na nog wat koffie en alle blijdschap wat dingen afspreken en toen ging moeders weg, ik had zin in patat en bestelde dat lekker. Het kwam snel en eten deden we bij tv. Johannes en ik spraken nog lekker na over van alles en kijken onze series. Ik brei 5 mutsjes en het aftellen begint nu echt nog 9 voor de  mooie 250! Ik heb ook weer een verzoek gekregen om iets voor Ouderenfonds te doen en ik heb ja gezegd, later meer hierover. Ik vind het fijn om zo toch iets voor anderen te kunnen doen. Nu nog even wat spelen en dan ga ik douchen en bed in. Dag vol mooie dingen en ja ja ik vergeet het niet het is dierendag, maar ik doe daar niet aan  dat is commercieel mijn dieren hebben alle dagen dierendag!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Je bent ook een heeeel mooi mens!!!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.