Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2okt/130

Stress en infuus

Vanmorgen vroeg opgestaan……..want Johannes gaat naar Amsterdam en ik wil schoenen aan. De dag bestond  dinsdag voor groot deel uit ingewikkelde gesprekken over Lianno. Vandaag de stres ervan in mijn lijf en geest. Ik wordt erg moe van alle instellingen en instanties en hun protocollen, regels en niets sluit aan en vind als leek je weg maar door die zooi. Dan is er nog het gedoe met Gemeente en ik wacht nu op hun reactie maar die is er dus nog niet, ook het CAK heeft niets gestuurd nog maar zal wel komen die hebben meer tijd nodig denk als een simpel mens als ik. Als je mij vraagt om  papieren dan print ik het stop het in envelop en stuur het  zou daar ook zo moeten gaan vind ik. Goed ik doe de dieren, drink wat koffie niet teveel want heb infuus en kan dan 4,5 uur niet naar de wc. Johannes is in Amsterdam en de auto is voor APK en wordt uiteraard goed gekeurd. Johannes zijn uitslagen komen binnen bloedwerk prima, geen zaken aangetroffen in video onderzoek en nu bij klachten weer bellen en anders was dit een incident. Blij dat het zo weer is afgelopen. Jop komt prikken is wat lastig en 2 keer niet goed, dat houdt in  dat het vat dan dicht gaat of wegrolt dus Jop prikt prima maar er kan niets in of uit  maar bij de derde poging prima en geen reacties tijdens infuus, gelukkig. We hebben een goed gesprek en kijken wat tv en eten uiteraard gezellig samen. In de ochtend spreek ik Nienke en Twil beide bedankt voor het goede gesprek. Twil zie ik nu op FB en ze speelt met ons de spelletjes echt leuk! Na infuus nog wat rommelen met moeders gebeld ook daarmee goed gesprek en dan douchen en bed in het was een lange dag. En natuurlijk nog even een politiek  plaatje………..
1380540_562707667128309_81802714_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.