Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1okt/130

Welkom in oktober

Ok gisteren geen log geen zin sliep tot lat, voelde me  niet ok. Rest van de dag ging ook alles niet zoals ik wil.
Leuke was wel dat Twil op Facebook is ! welkom.

600833_456846024432961_527269629_n

Dinsdag
Nu is het dus al weer dinsdag 1 oktober….de kou is er maar ook de zonnestralen. Johannes werkt thuis. Sjoerd komt en doet de boel. Heerlijk schoon, lekker gezellig. Ik moet wat telefoontjes plegen. Speel een spelletje, doe wat prijsvragen en rommel met papieren. De dieren verzorgd en dag gaat snel voorbij. We eten  bij de tv, ik brei wat en ik ga nu  na een heerlijk telefoontje naar de douche en bed. Morgen weer een dag hopelijk een betere. In ieder geval infuus.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.