Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29sep/130

Weekend is alweer om!

Vanmorgen werd ik al vroeg wakker en ben rond half 10 opgestaan, douchen en aankleden en toen opruimen. De jongens aan ontbijt geholpen en toen kwam Johannes uit bed. Michel en Nienke koffie en thee op bed gebracht was niet moeilijk lagen in de woonkamer. Toen verder opgeruimd en de jongens speelde lief, wij kletsten en rommelden wat op de pc, Michel las spannend boek. Kortom rustig dagje en buiten veel wind en fris maar wel zon.  Toen iedereen bezig met slaapspullen opruimen, vaatwasser uitgeruimd en alles weer aan kant. Even eten allemaal en in de middag gingen Nienke, Michel en Ilja weer naar huis. Lianno speelde nog wat ik maakte eten en na het eten brachten we Lianno naar de groep terug, dit weekend was super en ging te snel voorbij. Thuis aan de koffie en bijkomen  genieten van ook weer stilte alleen de kikkers en krekels hoorde we…….dat is mooi. Na dit super gezellig maar drukke weekend ga ik nu vroeg douchen en bed in ik lig er mooi voor 22.00 uur in, welterusten.

mooie-herfst-kleuren.1354994604-van-natuurlijk

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.