Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27sep/130

Super avond

Vanmorgen al vroeg op Sjoerd kwam dus om 8 uur samen aan de koffie. Johannes werkt thuis. Ik doe de dieren, speel spelletje op FB en vul prijsvragen in. Dan komt er post van het CAK ja eindelijk de herberekening……..snap hem niet dus bel even voor uitleg…oops snapte hem dus wel goed en daar gaan we weer er komt een vervolg op de WMO SOAP. Meteen hoofd erbij, boos, verbaasd alle emoties weer door elkaar heen, tranen dat het zelfs nu weer niet gaat zoals beloofd….dan pak ik de telefoon en bel  belangrijke mensen en nee niet van de gemeente…dan schrijf ik een bezwaarschrift en nu weer afwachten. Here wee go again! Lunch en wat praten Johannes en de dag vliegt dan voorbij. Ik koop kinderpostzegels. Dan komt Lianno hij wordt gebracht door zijn begeleidster en we praten even en dan snel eten, lekker patat.  Even samen journaal kijken en kletsen met Lianno en dan komt moeders die komt oppassen. We kletsen even, drinken wat en dan gaan wij op naar het Agora Theater.  Een avond van The Voice Company die zingt Queen! Het is super en erg gaaf, wat een mooie avond. Genieten dus en Jeffrey 21 jaar zingt 3 octaven en wat een enthousiasme, echt  de energie en plezier vliegt van hem de zaal in! Olga heel erg bedankt voor de kaarten super geweldig, wij hebben genoten. Ik kan nagenieten van de filmpjes die ik maakte, maar die kan en mag ik niet publiceren is voor privé gebruik.

20130927_202306 20130927_203226
20130927_203010

Na een geweldige avond en een dubbele toegift weer nar huis. Lianno was ne top bed even welterusten gezegd en Moeders ging weer naar huis, wij praten nog even na. Ik brand nog even kaarsje voor Jos en dan gaan we zo lekker douchen en slapen, morgen wordt drukke gezellige dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.