Dagje rust…….

Vanmorgen lekker blijven liggen tot half 10, Johannes werkt vandaag halve dag thuis. Ik doe de dieren en bel wat dingen om te regelen. Dan tv aan voor de algemene beschouwingen en ik hoor alleen maar daar kan over gepraat worden en  we kunnen onderhandleen maar dan ook steeds zolang de beleidspalen overeind blijven. Het is vermoeiend. Heel veel hoor ik over kinderen en gezinnen maar  weet je kinderen hebben is wel een keuze en ouder zijn of ziek zijn niet, maar geloof dat vele dat niet door hebben daar. Maar goed meneer Rutte leek op een antwoordapparaat en werd nog uitgeroepen tot beste debater, nou  mooi het is een antwoordapparaat en hoe duur zijn taalgebruik ook is  de boodschap blijft in herhaling toch hetzelfde, charme zou niet mogen tellen alhoewel dat toch leuker is dan het “beestengedrag”van Meneer Wilders schreeuwen en grof taalgebruik. Maar goed dit was het weer volgende week de financiële beschouwingen en dan is het antwoordapparaat van Rutte weer opgeladen vrees ik.
1240344_204648749707332_1277549067_n
Tussendoor kwam de post en ik werd verrast door Twil, mijn verjaardags cadeau is een symbolische adoptie van een Orang Utan. Gaaf he ik heb nu symbolisch een Orang Utan, naast al mijn koeien, kippen, appelbomen, bomen in Israël, hert en andere dieren nu ook een wild dier ik vind het zo leuk! Voor ons trouwen en eerdere verjaardagen kreeg ik dus ook dit soort cadeaus en ik vind dat leuk, goed doel en ik heb eigenlijk alles wat mijn hartje begeert en op deze manier kan iemand toch iets doen maar dan voor eigenlijk heel de wereld.
1374346_631892636845512_681005919_n
Verder eten opgewarmd, lekker restje Chinees eten en nog meer  tweede Kamer en ondertussen heerlijk zitten breien op weg naar het einddoel van 250 mutjes! Nog 18 te gaan na vandaag dus voor 1 oktober moet het toch wel lukken denk ik en dan eens kijken wat we dan gaan doen en ik denk dat ik dan de hoofdband voor Elis ga doen en mutsen met sjaals als set voor de web shop van Nationaal Ouderenfonds. Maar goed dat zien we dan wel weer en wie weet wat ik nog tegen kom aan goede doelen maar voor nu ga ik douchen en bed in morgen druk dagje en begin van gezellig en druk weekend!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie