Infuus dag en druk

Vanmorgen stond ik rond half 9 op, koffie en wakker worden ben erg moe en mijn buik is erg onrustig en daar baal ik van. Dieren verzorgen en rond 10 uur bel UMC en hoor ik dat de oproep voor anesthesist met de post volgt voor intake en de wachttijd is ongeveer 6 weken dus we wachten af. Dan nog even snel spelen op Facebook  wat prijsvragen. Dan met Johannes naar het ZZZ en we zijn netjes op tijd aan de beurt, maar al snel is duidelijk dat de resultaten er dus niet zijn eens per week worden de opnamens bekeken en dat is op woensdag dus vandaag, wel laat de arts meteen merken dat ze vaak geen oorzaak vinden. Vervolgens veel vragen allemaal in de herhaling en komen we er achter dat de bacterie wel bekend is.  En precies wat we zelf al duidelijk gevraagd hadden, maar ok moet kunnen denk ik zo. Johannes moest meteen nog even bloed prikken voor HB, B12 en nog wat. Volgende week een telefonisch consult met hopelijk dan wel uitslagen. Daarna weer naar huis en het voelt wel beetje als tijd verspilling en hiervoor heb ik veel verzet en ook Johannes op zijn werk maar goed is niet anders. Naar huis even met Pietje gebeld en toen broodje eten en daar kwam Jop. Infuus en lekker kletsen, tv kijken en uiteraard samen eten. Beetje beschouwingen gezien maar  wat een zooitje zeg ongemanierd en normloos echt een kleuterklas is netter en dus snel afgezet, dit wil ik niet zien dit  moet ons land regeren mijn hemeltje……… Na infuus ging Jop weer weg en wij onder de douche en toen nog even op de pc gerommeld en het is bijna half 10 laat zat ik ga slapen.
infuusbier

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie