Even naar UMC geweest

Vanmorgen vroeg op Sjoerd kwam en deed zoals altijd de boel, Johannes werkt halve dagen thuis. Ik doe de dieren, rommel op de pc en eet vroeg lunch. Om 12 uur komt de taxi op naar Utrecht. De arts was mooi op tijd zoals altijd en al snel was duidelijk  dat wat we al zagen aankomen, precies ik wordt geopereerd en de galblaas zal in zijn geheel verwijderd worden. Morgen moet ik bellen en hoor ik hoe  wat en wanneer. Goed weer terug naar huis. Hopelijk is er snel plek en dan is het afwachten of ik op CTB (beademings afdeling) of dat ik dan naar IC (Intensive Care) zal moeten.  Goed morgen dus meer info, wordt druk morgen want Johannes moet ook naar ziekenhuis voor uitslag en in de middag heb ik infuus. Thuis lekker even niets gedaan en bij tv gezeten. Eten gemaakt bloemkool, aardappels, duits biefstuk en saus. Toen kwam de post een doos vol kaas ruim 15 KG dat wordt heerlijk zaterdag, nu is mijn koelkast echt helemaal overvol.  Verder kreeg ik waardebon van Dolce Gusto voor mijn verjaardag en daarvan heb ik 2 theekopjes gekocht, erg mooi dun glas  en ko en schotel en een nieuwe smaak thee, en nieuwe espresso smaak met caramel erg lekker.

get_image kopmarrakesh_detail
Nog wat tv gekeken en een douche genomen en nu half 10 is het bedtijd ik ben moe.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie