Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22sep/130

Feestdag!

Vanmorgen wilde ik eigenlijk wat uitslapen maar was al heel vroeg wakker en dus vroeg eruit gegaan en gebleken. Eerst koffie en dan wat opruimen, mijn dagelijkse dingen op Facebook. Toen nog even lekker douchen en daar kwamen moeders en Moeke 2 gezellig en ik kreeg wol, nagellak mooie kleuren fel blauw en rood en 3 doosjes met koffie super!  Daarna kwamen Jan en Petra helemaal uit Doetinchem en dat na anderhalf jaar of zo zagen we elkaar weer eens en ik kreeg weer mooi beeld om op te hangen aan de muur buiten en we hebben heerlijk bij gekletst over van alles.  Vervolgens kwamen Ina, Inge, Gerben en Hanneke en die bleven eten. Ook Olga kwam een heerlijke zak koffie brengen voor mijn verjaardag. Ik kreeg van Ina, Inge, Gerben ene heerlijk voetbad met massage, boszonnebloemen een gaaf hoefijzer van Shakira het paard van Hanneke en een buitenplant. (sorry naam ben ik kwijt) Kortom ik ben echt verwend en het was een super gezellige dag! Iedereen heel erg bedankt en volgende week vieren we het met de rest van vrienden en familie en ook daar heb ik al zin in, maar eerst moeilijke dingen zoals ziekenhuis uitslagen ophalen , controle voor mezelf, infuus kortom druk weekje voor de boeg maar leuke dingen  aan het einde van de week! Lianno belde ook nog even om me te feliciteren echt lief! Nu even bijkomen en kop koffie en dan zo douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.