Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21sep/130

Vandaag van-alles-aan-de-hand-dag

Vanmorgen ging de wekker om half 9 en he tis 21 september en dat betekend  iets speciaals:
* De herfst begint vandaag
* Het is burendag 2013
* Het is de dag van de Vrede
* Het wereld Alzheimer dag
* Demonstratie dag tegen kabinet Rutte II zowel Den Haag als in Amsterdam
Kortom het is vandaag dus een van-alles-aan-de-hand-dag. Na de koffie  de dieren doen,  even op de pc rommelen en wachten op de taart die bezorgd wordt voor morgen. Zodra die er is  gaan wij op weg naar  Den Haag. Onderweg lekker broodje gegeten bij de shell en tjonge overal wegwerkzaamheden en de A44 was dicht dus omleiding maar we kwamen er wel.  Toen we de winkel Reptilia binnen iepen werd ik mooi begroet bij de voornaam. Ik heb hem al een of twee keer eerder gezien in zijn winkel, ook via mail en telefoon wel eens omdat we altijd onze voedseldieren via hun bestellen en nu had ik contact gehad via Facebook over nieuwe dieren. Na heel lang wachten zijn ze er, maar dan heb je wel kwaliteit en niet de troep van Marktplaats, want tja dit zijn best kostbare dieren die ik dus enkel bij goede  zaken wil aanschaffen. Nu heb ik 6 dames Anolis Carolinensis  (RoodKeel Anolis)  En ik heb een Eublepharis Macularius Tremper Albino (mannetjes Luipaardgekko). Helaas is na 7 jaar onze Hubby overleden en deze is dus Hubby II.
Anolis carolinensis (Female) Eublepharis macularius Tremper Albino
Verder namen we meteen voedseldieren mee en deden heat pack in de tas die we van hun erbij kregen zodat ze lekker warm bleven en toen terug naar huis. De rit duurde ruim 1,5 uur en dan is je middag dus ok snel om. Er is wat bezorgd maar dat krijg ik pas maandag nu geen idee van wie of wat maar dat zien we wel weer. Verder 11 verjaardagskaarten, leuk! Zowel Johannes als ik waren totaallos van de lange rit, maar we hadden het er graag voor over. De bakken opgeruimd en wat veranderd en toen de nieuwe vriendjes erin gedaan, ons mannetje van RoodKeel Anolis heeft nu niet meer 1 vrouwtje maar 7 hij is vast blij met zijn harem. Girly die alleen achter bleef na overlijden Hubby I heeft nu een Hubby II en ze liggen lekker en lief bij elkaar nu. Erg blij met de dieren en het leven dat we weer zien en van kunnen genieten. Toen een cake met verse peren uit de tuin erin gemaakt, morgen krijg ik wat visite en dus wat lekkers tenslotte zegt men altijd: “wie jarig is trakteert!” Toen opgeruimd en de cake ziet er nu erg lekker uit maar we proeven pas morgen ben erg benieuwd. Eten besteld en tv gekeken. en nu ga ik zo douchen en dan bed in, moe maar erg voldaan en morgen ben ik wel opeens jaartje ouder……..

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.