Johannes poept camera weer uit!

Vanmorgen om half 8 weer op , want het is vrijdag dus Sjoerd kwam. Zoals altijd erg gezellig, schoon huisje en veel koffie. Daarna dieren verzorgd, beetje op pc gerommeld met spelletjes en prijsvragen. Ik zit niet lekker in mijn vel ik moet namelijk volgende week naar ziekenhuis en vrees onderzoeken en erger operatie van galblaas, maar goed komt wel weer. In de middag wat opgenomen series gekeken en een film uiteraard zitten breien en mijn einddoel 150 mutsjes komt in zicht sneller dan ik dacht. Samen met Johannes eten gemaakt en na het eten mijn oude verslaving opgepakt. Mijn oude verslaving was eigenlijk As the world turns, maar die is niet meer en nu heb ik weer gekozen voor The bold and the beautiful, heerlijk soap elke dag  20 minuten drama en ongelofelijke zaken. Na al die tijd niet kijken is er niet veel veranderd ha ha.  In de avond lekker The voice gekeken en toen kwam Johannes opeens voor me staan en stak zijn hand uit…….
20130920_203540Super toch wel opgelucht dat de video capsule er nu weer uit is. Woensdag krijgen we de uitslag. Hopelijk kunnen we dan periode afsluiten. Nog wat actualiteiten en nu hoogste tijd om te douchen en slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie