Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19sep/130

Johannes slikt een videocapsule

Vanmorgen ging de wekker om half 6 pfff nog donker, aan de koffie en Johannes mocht niets hebben. Al snel was het tijd voor mij om op om scootmobiel naar ziekenhuis te rijden, 7 uur reed ik weg  tjonge geen mens op straat ha ha alleen een mevrouw die haar katten aan de lijn uitliet en een losse hond. Het was koud brrrr en Moeke 2 haalde Johannes met de auto op om 7.15 uur en bij het ziekenhuis gingen wij samen naar binnen inchecken, zoals altijd gesprekje veel info uit wisselen.  Al snel naar beneden voor de videocapsule en met twee keer slikken had Johannes hem weg ging dus heel goed, elektroden werden geplaatst die volgen en registeren alles van de capsule.  Er was beeld en ik keek  ook mee en zag zijn tong, huig en toen begon beeld te storen dus alles opnieuw geplakt maar maakte niet uit bleek iets met kabel te zijn en opgelost. Wij gingen toen wat lopen, hangen en weer terug om te zien waar hij toen was.,….en om 10 uur mocht Johannes drinken dus samen aan de koffie. Toen weer op tijd terug voor een volgende kijk waar die nu was de dunne darm in…. Om 1400 uur kreeg Johannes broodje kaas en  we liepen weer wat in de zon,  zaten in de hal, liepen door de gangen want lopen moet  je dat is goed voor spijsvertering. De tijd ging langzaam voorbij, de gratis WIFI werkte helaas niet maar ach Johannes en ik kletsen de tijd wel weg.OM half 5 laatste kik en  hij zat ergens onderin maar niet duidelijk waar precies en om 17.00 uur werd alles verwijderd en nu is het wachten op het feit dat Johannes hem uit poept. Moeke 2 gebeld en die haalde hem op en ik reed zelf naar huis. Thuis even wat samen gedronken en zitten na praten en moeders belde ook even gezellig. Toen nog ene wat spelen op FB maar ik ben helemaal gaar van het niets doen en rondhangen al deed ik het met liefde  voor Johannes maar nu ga ik wel lekker douchen en slapen. Nu is het afwachten dat Johannes dit kan doen.........de capsule weer laten zien na het uitpoepen.
video-capsule-1

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.