Twil naar huis

Vanmorgen ging om half 8 de wekker, maar omdat Johannes zijn medicatie op heeft hoefde we er niet echt uit dus bleven we liggen tot 8 uur. Twil ging als eerste douchen en wij volgden haar. Samen aan de koffie en Johannes plukte even de druiven uit eigen tuin, die erg smakelijk zijn. Het is een hele bak vol.
20130918_095125Van Twil kreeg ik veel lekkere recepten die ikz eker ga proberen en een mooi blad vol keuken nieuws. Vandaag lekker zitten kletsen, allemaal c spelletje gedaan en na de lunch ging ze weer naar huis. Het was erg gezellig Twil bedankt en tot snel. Johannes begon toen zijn laxeer middel te drinken 2 liter  met spul en 2 liter water er naast. Vanaf nu mag hij dan niet meer eten, wel drinkt hij kopje koffie en drink bouillon. Ik eet dus alleen en had daar al op gerekend dus warmde pasta op van gisteren. De hele dag ben ik al moe en heb ik last van mijn buik, maar ach ook dat begint te wennen geloof ik. Na het eten even tv kijken en breien en nu douchen en bed in  en ja het is pas net half 9 maar morgen gaat de wekker hier om half 6.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie