Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17sep/130

Gezellig bezoek van Twil

Vanmorgen weer om 7 uur op en medicatie voor Johannes en ontbijt, want bij die pillen moet je eten anders gaat je maag er nu dan wel aan. Sjoerd kwam en maakte de boel schoon. Was gezellig. Tegen de lunch arriveerde Twil en gezellig koffie en lunch en uiteraard heel de middag bij de tv gezeten in verband met de troonrede. Toen hebben we de film The Hobbit gekeken en dan is de middag snel om. Ik maakte vegetarische pasta en we aten gezellig bij de tv. In de avond het debat gekeken  van de lijsttrekkers. Nog even op de pc en wat kletsen. Ondertussen hebben we vandaag Twil haar laptop een complete check up en  opruim actie gegeven en is hij weer helemaal up to date, veilig en opgeruimd.  Nu is de dag om gaan we douchen en slapen.
Prinsjesdag2013

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.