De maandag zit er alweer op

Vanmorgen half 8 op ondanks dat Johannes in de ziektewet zit toch maar vroeg eruit en uiteraard zijn medicatie op tijd, maar niet terug gegaan.  Ik verzorgde de dieren en rommelde wat op pc Johannes belde met collega en probeerde wat werk, dat viel zwaar. Ik had fysio en samen met haar terug gereden zij naar de praktijk en ik naar de apotheek, AH en toen naar huis. Het was zonnig maar ik kreeg ook harde wind en een hagelbui brrrr en dat was koud. Buurvrouw Olga kwam met grote clubactie loten en ik heb er een paar gekocht, ze denkt dat ik nu vast wel win  hihi we zullen zien. In de middag rustig op de pc gerommeld en stoofpeertjes gemaakt, jawel de stoof peertjes uit eigen tuin. Johannes heeft ze gegeten ik hou er niet van maar ze zijn prima gelukt. Ook een brood gebakken in de broodbakmachine, zonnepittenbrood en dat proeven we morgen wel. Verder wat  gerommeld en gedaan in huis Johannes is gaan liggen en tijdens en na het eten tv gekeken. Lianno belde nog even en ik had kort gesprek met zijn mentor  was allemaal prima. Nu gaan we op tijd douchen en slapen.

 

big-schrijf-0508_14

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie