Hele rustige dag

Vanmorgen om ff 7 uur ging Johannes er even uit om medicatie in te nemen met ontbijt en kwam daarna lekker terug. Ik stond om 10 uur op en liet Johannes lekker liggen tot een uur of 12. Ik heb de dieren verzorgd, lekker prijsvragen gedaan, wat gespeeld op FB. We hebben samen seizoen 2 gekeken van The Newsroom, erg spannend. We hebben samen het eten gemaakt en in de avond ook lekker niets bij de tv gedaan. Kortom een erg rustig dagje. Twil gebeld en voorlopig blijft ons bezoek afspraak staan voor komende week. Johannes heeft zijn oproep voor dag opname binnen he tis donderdag geworden. Lianno heeft gebeld dat was weer even 15 minuten gezellig. Verder weinig te melden dus dit is heel kort logje. Ik heb vandaag 8 mutsjes gebreid en ben nu bijna bij de 200!
397508_362654943842343_1855821041_n

Vandaag ook prijs gewonnen en kwam met post ene DVD met 3 Denda zoek en vind spelletjes, gewonnen bij Vrouwonline. Leuk!
m1mx4w8c6xw1

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie