Vrijdag de 13e

Vanmorgen op tijd op, beide goed geslapen vannacht gelukkig. Sjoerd kwam en deed zijn ding, uiteraard ook kletsen en koffie drinken. Dieren verzorgd en lekker spelletje gespeeld op FB en lekker voor de buis gezeten filmpje, serie gekeken, Het is erg rustig hier beide erg moe en dus relaxed bezig. Johannes ligt  dan in de middag op de bank  en kijkt wat tv en ik lig in relaxstoel en zo gaat de dag aan ons voorbij. De Albert brengt de boodschappen, we eten simpel pizza. Lianno belt end at is erg gezellig hij heeft leuke nieuwtjes over wat  hij gedaan heeft. Verder is het vandaag de 13e ik heb daar gen moeite mee want een ongeluk of pech zit in klein hoekje maar niet enkel op vrijdag de 13e en ik geloof dat ik daar dit jaar al een paar keer achter gekomen ben.  Het is vroeg maar ik ga zo douchen en bed in ben erg moe. 

1272942_686049238089134_619121119_o

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie