Erg veel tegenslagen

Gisteren lagen wij om 22.00 uur al op bed, beide erg moe en slapen dus, maar duurde voor mij niet lang en ik werd wakker met hevige pijn en ben dus  een ruime 5 uur  bezig geweest met een galblaas aanval. Gelukkig heb ik 24e al afspraak en dan toch maar eens verder zoeken want dit kan gewoon niet te pijnlijk. In de morgen was ik dus compleet op. Johannes nam om half 8 medicijnen in en kwam terug naar bed en samen algen we op bed tot een uur of 12. Beide dus goed uitgeslapen en geen zin om ons aan te kleden bleven we lekker in de pyjama lopen. Dieren verzorgd en wat gerommeld op de pc. Lekker rustig filmpje gekeken The Hobbit mooie film en die ga ik nog wel eens kijken met  bv Twil en Lianno. Lianno zijn gezinsbegeleidster belde en  we hebben afspraak gemaakt voor gesprek. Lianno komt dit weekend niet omdat Johannes nu niet het eind kan rijden en erg moe is, veel medicatie heeft en kortom het is beter het weekend even te verplaatsen, ook de verjaardag van Michel moeten we helaas missen en dus dit keer gen verse kippensoep. Verder was het een hele mooie zonnige dag en dat geld niet voor overal want ik hoorde van andere dat ze veel regen hadden. De dag was zo om en in de avond beetje tv gekeken naar de vaste series en lekker weer even aan de mutsjes gewerkt en er 7 gemaakt. Wat er ook gebeurt we blijven voor de 250 mutsjes gaan en ik ben nu op 178 dus  nog ruim 6  weken moet makkelijk lukken. Wel hoop ik dat dit voorlopig weer de laatste aanval was want het  is een aanslag op mijn lijf. Zo nu weer hoogste tijd om te gaan douchen en slapen.

Nog even dit….

naamloos

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie