Johannes weer thuis voor nu

Goed vanmorgen om 8 uur stond ik op, goed geslapen. Johannes op mobiele chat en die sliep slechter was druk op de kamer maar dat is wel vaker in ziekenhuis. Het duurt best lang voordat de arts komt en ondertussen zit ik aan de koffie en komt moeders mijn schoenen aan doen.  Het wachten is op groen licht van de artsen zodat hij naar huis kan.

1005332_624974510870658_2020404380_nTegen het middaguur is de zaalarts geweest Johannes heeft een onbekende bacterie en krijgt breed spectrum antibiotica en een middel om de maag te beschermen, wat hem betreft mag hij naar huis  maar hij wil ook een akkoord van de MDL arts. (Maag-Darm-Lever) Ik ga dan alvast naar hem  toe en boven bij Johannes haalt men het infuus weg en gaan we naar beneden koffie, broodje en dan weer naar boven om de ontslag spullen te halen, via de apotheek en dan is het zover en gaan we naar huis. Volgende week moet hij in ieder geval nog tenminste een dag opname doen en dan gaan ze een capsule met daarin camera volgen nadat hij dat heeft ingeslikt die kan men dan volgen en zo kan men alles beter bekijken, leve de techniek.
media_xl_461898
Maar goed dat is volgende week pas, nu eerst bijkomen, uitrusten deze situatie plekje geven en uiteraard hopen dat de bacterie  verdwijnt met de pillen die hij daar nu voor heeft. In de avond heeft hij met wat mensen gebeld. we hebben gezellig samen gegeten  en tv gekeken en nu beide erg moe dus nu lekker douchen en bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie