Morgen mag Johannes waarschijnlijk weer naar huis.

Zo al om 7 uur naast mijn bed. Ondanks alles redelijk goed geslapen en het heeft flink geregend de vijver is overvol. Koffie maken en dan komt Sjoerd. Inmiddels ook contact met Johannes heeft ook redelijk goed geslapen wacht op onderzoek van zijn maag en darmen.  Sjoerd doet zijn ding, we kletsen en helpt me in de schoenen en  ook zet hij alvast de container buiten.  Ik rommel wat in huis en dan bel ik met Johannes die zich extreem verveelt en pas rond 16.00 uur aan de beurt is dus ga ik er heen we kletsen wat en dan ga ik even pantoffels halen en een  pyjama. Pantoffels te klein dus ruilen en weer even langs. Dan gaat hij rusten en ik naar huis, bellen met diverse mensen en geniet van kop koffie trek in eten heb ik nu even niet straks dus maar. Dan weer terug naar Johannes voor echt bezoek en al snel in het bezoek wordt hij gehaald voor onderzoek en ga ik dus weer naar huis. Eet wat soep en koffie uiteraard.  Wachten begint en dan belt Johannes  onderzoek klaar niets gevonden  en niets dat wijst waarom hij last had in bloed in ontlasting.  Dan mag hijmacaroni eten en is het wachten op wat nu wij denken dat hij naar huis kan want normaal mag je ook direct na onderzoek weg, blijft nog lang onduidelijk de verpleging zegt blijven en morgen verder kijken…….dan ga ik weer naar hem toe en hij moet dus nog nachtje blijven  ze willen zijn ontlasting zien, HB nog testen en misschien meer  dus morgen hopelijk het goede nieuws dat hij naar huis mag. Moeders bood aan me met auto te brengen maar ik wilde graag met scootmobiel dan kan ik doen wat ik wil…nou een van de dingen die ik niet echt wilde maar deed is douchen buiten ik was compleet verzopen en nat tot op  mijn bot. Dus thuis jas uit in garage en direct naar de douche, zelf  gelukt super blij mee. Morgen komt moeders wel helpen schoenen aan te doen. Lianno belde even gezellig en toen douchen warm worden en daarna koffie en even tikken op mobiele chat met Johannes. Nog wat mensen bellen, spelletje doen en op tijd mijn bed in. Het is buiten koud, nat en harde wind echt herfstweer. Nog even ontspannen nu en dan zo naar bed, gedouched ben ik al.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie