Vandaag liep helemaal anders dan verwacht

Vanmorgen samen opgestaan en we zijn vandaag 7 jaar getrouwd. Al vroeg de HA gebeld om de oren van Johannes te laten controleren en half 12 moesten we er zijn. Daarvoor werkte Johannes lekker thuis en  ik rommelde wat op pc, deed de dieren en toen samen naar de HA.  Johannes heeft bloed in zijn ontlasting en daarvoor moet hij onderzoek in ziekenhuis laten doen van darmen en maag en goede nieuws is dat Johannes zijn oren open zijn en de ontsteking weg is. Wij naar huis en het ziekenhuis zou wel bellen, Thuis broodje gegeten en toen ging de telefoon ziekenhuis meteen  naar de eerste hulp komen voor het onderzoek. Dus Johannes met de auto en ik in scootmobiel want als hij moet blijven heb ik niets aan de auto heb geen rijbewijs. Bij het ziekenhuis naar de eerste hulp, eerst ponsplaatje gehaald en toen  kreeg hij direct bloedafname en onderzoek. Ook vrij snel aan infuus met middel voor zijn maag en vocht. Hij mag niet meer eten of drinken. Dan horen we dat hij vannacht moet blijven omdat als er dan wat gebeurt hij  direct hulp heeft.  Ik ga dan naar huis spullen halen en bel zijn collega, bel wat andere als ik thuis ben, pak zijn spullen en drink wat. Even op pc en dan weer terug naar ziekenhuis.  Johannes is nog maar net op de afdeling en in gesprek met verpleging, later komt ook moeders erbij we kletsen wat  Johannes moet laxeer middel drinken, is niet lekker zegt hij. Dan is bezoek on en gaan wij naar huis moeders gaat mee, want er zijn nou eenmaal dingen die ik zelf niet kan en dat Johannes altijd en op dit soort momenten wordt je weer even keihard op de afhankelijkheid gedrukt, Johannes doet het vanzelfsprekend en met liefde maar nu moet je weer mensen regelen voor  die simpele dingen en die zijn er gelukkig wel in mijn omgeving.  Morgen gaan ze eerst weer drank geven en dan maagonderzoek als ze daar niets vinden gaan ze de darm doen. Wordt dus vervolgd.  Nu hoogste tijd om zo te gaan douchen en slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

4 reacties op Vandaag liep helemaal anders dan verwacht

 1. Nienke schreef:

  Heel veel sterkt, liefs Nienke

 2. twil schreef:

  veel sterkte en lieve groet tw

 3. cocky schreef:

  Het houdt ook niet op he….sterkte met alles!

 4. ina schreef:

  sterkte

Geef een reactie