Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7sep/130

Vroeg verjaardags cadeau van Johannes!

Na gisteren heb ik tot mijn verbazing heel de nacht door geslapen en vandaag begon met veel pijn, krampen en steken maar inmiddels is dat weggezakt. Johannes heeft voor mijn verjaardag een SSD schijf gekocht, dat is nieuw soort harde schijf voor in de computer, deze is soort geheugen en super snel en die heeft hij ook meteen ingebouwd.  Hij is klein maar zo geïnstalleerd Samsung geeft handige software erbij en je doet hem erin, zet je hele c schijf over  en dan pas je bios aan en klaar  echt een uurtje werk en nu is mijn pc super snel echt geweldig!
1240080_623151574386285_1834027105_nNienke belde en gezellig weer eens bij gekletst, mijn verjaardag gepland en daar kijk ik wel naar uit. We hebben verder rustig dagje gehad, lekker gekletst, op de pc gewerkt, dieren verzorgd en wat films gekeken. Het heeft ook eindelijk beetje geregend in de avond.  Lekker rustig avondje gehad en  nu weer tijd om te douchen en slapen. O ja ik heb 2 dagen niet gebreid maar inmiddels in september  toch alweer 19 mutsjes af, dus gaat prima totaal nu 171  op naar de magische 250! daar stoppen we.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.