Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6sep/130

Goed begin ziek einde

Vannacht wederom goed geslapen, Johannes werd wakker met koorts, dus die heeft zich nu ziek gemeld en ligt plat. Sjoerd kwam en deed zijn ding, was gezellig. Huisje lekker schoon. Nadat Sjoerd wegging ben ik naar het centrum gegaan om Ria de oude buurvrouw even te helpen met mobiel, was zo gedaan en even gezellig. Bij de boekwinkel hoorde ik dat ik het boek  de droom voor koning Willem alleen met bon kon krijgen, die moet ik dus aanvragen hebben we gedaan. Toen naar huis en wat gerommeld in huis, op pc en wat ontspannen tv gekeken naar twee films met Johannes.  Eten en toen ging het met mij ook mis diarree, misselijk en zwak ziek en misselijk. Ik zou Nienke bellen maar dat kwam er niet meer van, Johannes belde haar om te zeggen dat ik te ziek was. Snap er niets van niets verkeerds gegeten voor zover ik weet, het kan bijwerking zijn nieuwe poeders, maar ja de heb ik al twee dagen niet genomen dus dat is dan vaag, want daarvan kreeg ik krampen…..misschien dat toch van het hete benauwde weer nou ik weet het gewoon niet.  Ik ben gaan douchen en durfde niet zo goed naar bed, omdat ik daar niet zo snel uit kan, dus in de kamer blijven zitten , maar uiteindelijk toen alles rustiger werd van krampen, steken toch nu naar bed.
naamloos

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.