Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5sep/130

De warmste september dag sinds 1991!

Vanmorgen op tijd op, weer een geode nacht, ik denk dat we nu dus weer beetje normaal ritme gaan krijgen, fijn. Ik rommel wat in huis vaatwasser, wasmachine moeten draaien, dieren verzorgd.  Dan brengt Johanns me even naar de tandarts, heb een blaar en drukpunt bij gebit dus even service beurtje en bijwerken. De tandarts was erg vrolijk  en ik was zo weer buiten. Thuis gekomen even broodje gegeten en toen naar de Pijler, dat is de kerk waar mijn moeder veel doet en dus even op de koffie bij haar, ik heb meteen 2 stukken kaas meegekomen voor der en daar was ze blij mee. Bloedheet buiten en in de kerk lekker koel, aantal mensen ontmoet die langsliepen en hoorde dat ik haar dochter was hihi  Toen weer naar de C1000 op zoek naar flesje cola met de naam Yvonne helaas was er niet….. thuis gekomen prijsvragen gedaan, spelletje gespeeld. Eten gemaakt heerlijk loempia’s gegeten en tv aan uiteraard. Johannes krijgt nu opeens wat koorts dus dat houden we goed in de gaten. We kijken tv en YAHOO eindelijk nieuwe seizoenen van onze series The Mentalist en  Elemantry. We sproeien allebei een stuk tuin ik de voortuin en Johannes de achtertuin. Twil belt en we maken meteen afspraak en ze komt gezellig een nachtje hierheen kunnen we haar laptop nakijken en samen troonrede luisteren en ik heb nog 2 films die ze graag wil zien en dus wordt gezellig. Het was een erg warme dag en nu is de dag om. Morgen wederom warm ben benieuwd of record eraan zal gaan.

Warmste septemberdag van afgelopen jaren
clip_image002
Het is de warmste septemberdag van de afgelopen 20 jaar in Flevoland.
Dat meldt Raymond Klaassen, de weerman van Omroep Flevoland.
Sinds 1990 is het in september nooit warmer geweest dan 30.1 graden.
Het kwik bij het officiële meetpunt in Lelystad is inmiddels gestegen tot 31.1 graden.
Mogelijk wordt het provinciale hitte-record morgen alweer verbroken, want dan verwacht Klaassen opnieuw temperaturen rond de 30 graden.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.