Infuus @ Home

Vanmorgen kwam ik maar moeilijk uit mijn bed, heb de nacht helemaal doorgeslapen tot half 11. Johannes werkt thuis, heeft last van oren en verhoging is erbij gekomen nu, dus we houden alles goed in de gaten. Ik moest aantal dingen doen dus meteen aan de slag vaatwasser aan, wasmachine aan snel koffie en door naar de C1000. Buurvrouw Olga kwam kaartjes brengen die ze ons cadeau doet voor haar optreden met koor i Agora Theater en wij zijn erbij! kaartjesNog wat rommelen op pc. Toen kwam Jop al, gezellig tv gekeken en zitten kletsen. Dit keer aten we Koerdisch, maar helaas kwam het eten wel 2 uur te laat gelukkig kon Jop wat langer blijven dus we aten precies na het infuus in plaats van tijdens het infuus. Daarna ging Jop weg. Ik heb toen vaatwasser leeg gehaald, was gevouwen opgeruimd, het levend voer dat met de post kwam uitgedeeld en opgeruimd. Koffie en toen de post bekeken ik heb weer mooi boek gewonnen, leuk deze komt pas over paar weken in de winkel dus we gaan vooruit genieten. Gisteren en vandaag helaas niet gebreid, maar goed ik haal mijn 250 mutsjes met gemak dus ok geen probleem denk ik zo. Dolce Gusto heeft nieuwe smaak en alleen verkrijgbaar bij mijn favoriete koffiepiraat. Het is de Chocolade met Karamel dus we zijn benieuwd morgen komt die binnen denk ik.

564407_598967396820040_1523125607_nNog wat tv en actualiteiten gekeken , geluisterd of gelezen en nu ga ik zo douchen en bed in, was prima dag maar ik ben wel op nu.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Gewonnen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie