Leuke fotosessie

Vanmorgen vroeg op Sjoerd komt en dus heel schoon huisje met veel koffie en gezelligheid. Johannes werkt thuis, nog veel last van oor. Ik rommel wat in huis en op pc. Vandaag niet gebreid alleen voor de fotosessie even. De fotograaf was een leuke spontane vrouw die onze dierentuin erg leuk vond. Ze heeft leuke foto’s gemaakt en k heb ze ook al ontvangen, maar nee ik post ze pas na dat het artikel is uitgekomen in het blad van ouderenfonds. Ze vond de mutsjes erg leuk en heel veel (156) Verder weinig nieuws te melden ik heb de post in orde gemaakt de gemeente hun antwoord gestuurd, hopelijk  doen ze snel wat ze beloofd hebben en ontvang ik snel de herziening en kunnen we het afsluiten. Ik heb naar het congres van USA zitten kijken hoe zij  een debat hadden over Syrië. De Albert kwam mijn hamster boodschappen brengen en toen gegeten, had niet  veel trek dus alleen visburger en ijsje toe genomen. Heb wat last van een blaar in mijn mond en donderdag dus even langs de tandarts. Nog een beetje van slag na alle stress met de gemeente. Morgen weer infuus en vandaag dus niet gebreid  teveel andere dingen te doen en erg moe. Verder niets bijzonders te melden, bedtijd!

Op Facebook heb ik een kunstenaar, beeldende kunst echt zo mooi en spreken kijk maar eens bij  Johan Van De Kar. Klik op zijn naam voor zijn site. Kunst is erg mooi maar erg “prijzig”, maar dit is wel erg mooi en zeker een kijkje waard. Kunst is uniek en daar moet je ook voor betalen . Ik zou hier mijn huis mee vol kunnen zetten, maar  leven is keuzes maken en ik kies voor de levende kunst reptielen en de rest.

1003209_625341460831374_1604750175_n

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie