Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2sep/131

Vandaag lijkt het herfst buiten

Vannacht eindelijk weer eens goed geslapen, gelukkig. Ik heb wel nog last van darmen en maag maar dat zal met de tijd wel afzakken, alleen voor de komende dagen alle buiten de deur dingen afgezegd. Verder uiteraard dieren verzorgd, prijsvragen, spelletjes op FB. Ik moest nog een brief maken voor de Gemeente en dat is gedaan, verder nog wat telefoontjes plegen en afspraak tandarts maken zodat hij donderdag mijn gebit kan afstellen.  Johannes  werkt thuis, heeft nog veel oorpijn en we hopen dat de druppels snel zullen werken. Vandaag belde ook de fotograaf voor afspraak in verband met het artikel in het blad van Ouderenfonds, ze komt morgen spannend hoor.  Doordat ik me niet goed voelde fysio afgezegd. De dag gaat dan gewoon aan je voorbij en heb even online gehamsterd LOL leuke aanbiedingen en gratis bezorgd dus dat is helemaal leuk. Moeders even gesproken en zij kan en wil oppassen zodat wij de uitnodiging van buurvrouw Olga kunnen accepteren en naar haar en het koor kunnen gaan luisteren, heb er zin in. Verder  werd bekend dat er vanaf  vandaag extra kaarten zijn voor theater tour van Guus Meeuwis en in Utrecht dus direct gebeld en ja  ja ja ja ja ja ik ben erbij in januari 2013 en het grappige is Elis en Camiel hebben ook kaarten voor die dag en  nog mooier we zitten in dezelfde rij! Misschien afspreken om samen wat te drinken/eten van te voren. Ik ben helemaal blij na al die tijd kan ik weer eens live genietend van mijn favoriete muziek. Eten gemaakt bloemkool, filetrolletje en aardappels met ham/kaas/kerrie saus en dat was erg lekker. Brief geschreven aan mijn broertje en Lianno belde ook nog even gezellig. Verder vandaag een muismat gewonnen en kaartjes voor een exclusieve voorstelling van Dexter die zijn voor vrienden die er graag heen wilde, maar blij met de prijzen.   Op dit moment tik het log en luister naar spreekbeurt van Mark Rutte hoop bla bla. Goed hij is bijna klaar en dan ga ik douchen en  bedje op zoeken denk ik. 1175454_560837790620863_298305894_n

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Super dat jullie naar Guus gaan!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.