Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1sep/130

Welkom in september

Vannacht iets beter geslapen,maar nog steeds last van spanningen op de maag dus spugen, diarree bleh. Maar goed wel meer slaap gehad gelukkig en rond half 10 opgestaan. Ontbijt dieren doen en verder lekker dagje thuis niets doen. Johannes heeft last van dichtzittend oor en hoorde spontaan niets meer en in zijn gezicht heeft hij al paar dagen raar gevoel en kan er niet aan komen of op liggen. Kortom alles bij elkaar besloten even overleg te hebben met de huisartsen post en die zei direct u kunt beter even langs komen dus tijd afgesproken. Niet veel later erheen, was druk en mooi op tijd aan de beurt en uitslag is  Johannes heeft oorontsteking en de ene kant zit helemaal dicht en de andere bijna, daarom hoort hij bijna niets. Zijn gezicht is vermoedelijk gordelroos, we moeten dat nu in de gaten houden en as er uitslag komt direct naar de HA, anders zal het met een aantal weken minder worden en afzwakken, soms is gordelroos zonder blaasjes en uitslag dat komt door goed immuunsysteem, maar al met al niet fijn. Hij heeft oordruppels gekregen en die hebben we direct gehaald.  Nu maar hopen dat hij snel opknapt van dit gebeuren. Zo ben je wel snel door de middag heen, dus eten gemaakt en eten en toen naar Hoenderloo om Lianno terug te brengen, gesprek met leiding en naar huis. Thuis ngo wat zitten kletsen, tv gekeken en op de pc gerommeld en beide nu kapot, dus we gaan douchen en slapen nu.

september

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.