Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30aug/130

Weekend!

Vanmorgen vroeg op Sjoerd komt en dat is gezellig, schoon huisje en veel gepraat over van alles. Ik was moe  tja halve nacht wakker, verder eet ik bijna niet  door stress, kan niet echt kwaad als ik mijn gewicht zie maar ondertussen krijgt mijn lijf weinig binnen ook dat maakt je moe. Als Sjoerd weg is komt buurvrouw Olga langs en ze nodigt ons uit voor een optreden in ons theater, daar zingt zij met koor liedjes van Queen. KLIK HIER  Dit is over paarweken in het weekend dat ik mijn verjaardag vier en we gaan er dus heen,  hopend at moeders kan oppassen en anders anders oplossen, maar dat komt wel goed. Olga heel lief van je en we zijn er erg blij mee en kijken er nu al naar uit. Ik verzorg de dieren maak de cavia kooi schoon. Rommel op pc doe wat administratie en ga lekker op scootmobiel naar C1000. In de DA gezellig staan kletsen en toen bij C1000 kwam ik Penny tegen erg leuk en ik hoop dat ze maandagmiddag  kan dan komt ze misschien even koffie drinken met haar kleine kanjer (zoontje). Het is gezellig in de C1000 en daarna weer lekker door de zon naar huis. De middag gaat snel om en dan gaan we rijden naar Hoenderloo Lianno halen en onderweg praten de mannen over de toestand in Syrië en er komt van alles bij serieus gesprek over serieuze zaken. Ik heb een leuke prijs gewonnen een boek  Percy Jackson and sea monsters met een leuk shirt. Thuis gekomen kijken we gezellig naar The Voice of Holland en dat is gezellig en ik brei ondertussen 3 mutsjes.  Het is gezellig een snack erbij en wat lekkers drinken en dn is het bedtijd voor Lianno. Wij gaan nog even wat actualiteiten kijken en  nu snel douchen en bed in.

rotte

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.