Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25aug/130

Echte zondag

Vandaag ook lekker uitgeslapen en ik had rare nacht moest 3 keer naar de wc en dat is raar, maar ok ik sliep daarna gewoon weer door. Het is zondag en ik doe wat dingen in huis, verzorg de dieren en we gaan er echt rustig dagje van maken. Het is raar weer geen zon wel warm eigenlijk benauwd.  Speel een spelletje online en rommel wat pc en dan lekker bij de tv gaan zitten er is een nieuwe serie The Newsroom en die ben ik gaan kijken en  meteen  deel 1 tot en met deel 7 ha ha spannend en leuke serie. Wij kijken via ondemand bij HBO en dit blijkt seizoen 1 te zijn dus we kunnen nog even door er is namelijk ook een seizoen 2. Ben erg blij met de betaalde zender HBO veel ondemand films en mooie series. Vanmiddag even stil gestaan bij Twil en Angel die vandaag begraven werd. Rust zacht lieve Angel je bent nu op je laatste rustplaats. Wij hebben dus heel de middag en avond tv gekeken, lekker zitten breien en mijn persoonlijk record verbroken namelijk 10 stuks vandaag en in totaal nu dus 128! Trots op mezelf. Tuin gesproeid want de regen blijft uit. Nu ga ik zo douchen en bed in morgen  drukke dag fysio, advocaat bellen en nog meer van dat soort dingen.

animaatjes-garfield-22230

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.