Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21aug/130

Infuus dag

Vanmorgen ging Johannes op tijd naar Amsterdam, ik bleef liggen tot half 10. Meestal op infuus dag blijf ik langer liggen.  Ik genoot van de koffie en rommelde in huis, ruimde op en verzorgde de dieren. Gemeente Lelystad zwijgt dus weer in gesprek met advocaat. Ze komen hun afspraken gewoon elke keer niet na, handhaven de wet dus niet en het kan allemaal want waar ik ook om hulp vraag ik praat tegen dovenmansoren, of men kan er niets tegen doen wat voor mij ongelofelijk is. Morgen afspraak met advocaat. Toen kwam Johannes thuis zo konden we samen lunchen. Ik speelde spelletje, deed prijsvragen en toen kwam Jop. Samen tv gekeken en gegeten heerlijk en was gezellig. Na het infuus  koffietijd en lekker op de pc, nog wat tv gekeken en geschokt door ellende in Syrië en Egypte. Toen belde Twil en daar kwam het nieuws over lieve Angel, ze heeft haar moeten laten inslapen. Goed besluit maar wel een moeilijke altijd weer. Twil sterkte met het verlies van je lieve Angel en suc6 met het laatste stukje. Angel rust zacht, je hebt 9 mooie jaren en zeer goede jaren gehad. NU nog even koffie drinken en toch nog wat gebreid en dan zo douchen en bed in.

moi

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.