Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17aug/130

Zaterdag

Vandaag op tijd op half 10 en das netjes voor zaterdag. Dieren verzorgd, gerommeld op pc en opgeruimd in huis. Gezellig ontbeten en lunch gehad met Lianno en Johannes. Moeders kwam gezellig langs, we dronken koffie en aten wat ijs. Mijn pols heeft probleem dus toch maar oude hulpmiddel tegen carpaal tunnel syndroom en RSI uit ge kast gehaald. We dragen hem halve dagen en belasten de pol zo min mogelijk.
spalk spalk1
Best wel cool kleurtje toch zo knal roze en blauw. Ik heb er ook een voor de rechterarm maar die is niet nodig nu en hopelijk blijft dat zo. Ik brei wel rustig door maar minder in de hoop dat het snel weer weg en over is. Ik maakte alvast aardappels en sperziebonen schoon, hamburger voor de mannen en ik nam braadworst. We keken lekker twee film Dolphins Tale zo’n mooie film en Lianno kende hem nog niet en daarna Beverly Hills Chihuahua 3 die vonden wij minder maar Lianno genoot ervan. Twil belde ne met haar een goed en lang gesprek gehad, sterkte Twil met Angel en ik hoop dat ze snel weer in orde is en lekker eet.  De avond vloog om en toen bedtijd

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.