Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16aug/130

Prins Friso naar laatste rustplaats.

Vanmorgen weer gewoon om 7 uur naast mijn bedje. Het is eerste wat Johannes voor me doet is de vlag half stok hangen……in gedachten bij alle mensen die vandaag Prins Friso naar zijn laatste rustplaats brengen. Het is heerlijk weer. Jammer genoeg nog geen vallende sterren kunnen zien te bewolkt denk ik. Sjoerd kwam en deed de boel, gezellig ook aan de koffie en kletsen zoals altijd. Opeens it het niets steken in mijn pols en tintelende duim en wijsvinger….hmm er zit ook een kleine harde bult. Vreemd ik heb al jaren RSI klachten en carpaal tunnelsyndroom, maar dit is nieuw dus de HA maar even gebeld en telefonisch overleg gehad. Het lijkt toch overbelasting geen koorts dus geen ontsteking. Koelen, smeren met Voltaren en eventueel een steunverband. Dat doen we dan maar, het is links dus wel vreemd en raar om te zien de bult is niet groot maar keihard en knelt dingen als ik mijn pols gebruik, maar geen zorgen ik kan nog breien hoor LOL Ik ga door met prijsvragen inhalen en doe het rustig aan met de linke pols.  Eindelijk ben ik bij met bepaalde onderdelen van het forum, nu nog een paar andere onderdelen. IK maak avondeten we eten vroeg want na het eten halen we Lianno op. Johannes nam normaal op vrijdag 2,5 uur vrij tussendoor die hij later in haalde  maar omdat er elke keer iets is waardoor we lang moeten wachten op Lianno, hebben we besloten hem voortaan na het werk op te halen dat geeft minder stress voor ons. We rijden na een zeer zonnige dag door de regen naar Hoenderloo, Lianno was nog niet klaar (hihi) moest zijns pullen nog gaan inpakken en toen snel naar Lelystad, Johannes reed op de verkeerde baan op de rotonde mooi excuus om door te rijden naar de AH voor wat verkoelends……IJS!!!!
ijs 16-8Thuis gekomen lekker ijs gegeten, kletsen en wat spelen op zijn tablet.  We kijken gezamenlijk naar de beelden van begrafenis Friso en ben de koninklijke familie en nabestaande dankbaar voor toch een kijkje in hun privé. Tenslotte koos Friso zelf ook voor anonimiteit en Meneer JP Balkenende zorgde ervoor dat hij om iets onbenulligs uit de koninklijke huis werd gezet….ben benieuwd of JP nu nog steeds zo trots is op zijn besluit grrrr. Nu word tik weer boos net als toen…wil ik niet ik ben blij dat een uitzichtloos leven hem bespaard is gebleven, maar van binnen diep bedroefd omdat zijn dochters geen vader meer hebben, Prinses Beatrix haar zoon moet wegbrengen allemaal niet zoals het hoort eigenlijk, leven is hard. Na nog wat kletsen en tv kijken, want tenslotte breekt er ook in Egypte een hoop ellende los…zoveel mensen dood, families die door moeten zonder hun dierbare….wat een wereld is dit toch, wat doen we elkaar aan. Goed genoeg voor nu ik moet mijn pols laten rusten heb net wel 2 mutsjes gebreid dat is geen probleem, dit tikken wel meer. Nu douchen en bed in morgen weer nieuwe dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.