Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13aug/130

Herfstweer

Vandaag al om 7 uur op, Sjoerd kwam en deed de boel lekker. Uiteraard gezellig met koffie en kletsen.  Johannes werkt thuis. Ik rommel wat op pc, doe de dieren en het is nat en winderig buiten. Na de hitte erg welkom weer maar nu gaan we toch heel snel over naar de herfst vrees ik. Na de herfst weer koude winter brrrr. Goed rare zomer dit keer weinig dagen van 20-25 graden wel veel hitte. Vandaag werd bekend dat Prins Friso in besloten kring wordt begraven op Lage Vuursche fijn, precies zoals bij hem past.  Vrijdag gaat de vlag dus half stok voor Prins Friso ook bij ons. Ik ga lekker via gemist programma’s kijken en brei dan  gezellig verder aan mijn mutsjes. Ik maak witlof, aardappels en hamburger op de grill en we eten gezellig bij de tv. De dag is zo weer om, zoals altijd. Nu ga ik weer douchen en slapen.

1098437_228031194013518_1608642097_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.