Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11aug/130

Einde vakantie

Vanmorgen rond half 10 opgestaan en tja de laatste dag van Johannes zijn vakantie, morgen weer werken en ik heb direct een belangrijk gesprek over Lianno. Ik denk dat de gemeente en de advocaat ook weer snel zullen aanbellen dus leven begint weer. Vandaag lekker weer met zon en af en toe een bui dat is goed voor de nieuwe planten.  Dieren verzorgd en lekker bezig geweest op pc. Johannes heeft de houten vloer gereinigd en weer behandeld met speciaal spul dat hem mooi maakt en het glanst weer erg mooi. Ik kreeg een tip over een leuk brei boek en tja de titel  brei de oranjes en ik ben verkocht, of beter gezegd ik heb het gekocht. Er staan veel brei en haak patronen in, ben nu erg benieuwd.
Knipsel
Verder heerlijke witlofsalade gemaakt met feta, kappertjes, paprika, komkommer, tomaat, hard gekookt ei en dressing en heb wel een uur nodig gehad om het weg te krijgen….kunstgebit heeft moeite met de lof maar geen probleem ik heb langzaam en rustig door gegeten en na dik een uur was bordje toch leeg. Het grote aquarium weer vers water, schoon filter gegeven en de buitenpomp erop gezet, nu weer glashelder. De vijver tja waterloop is nog steeds uit maar hij raakt weer steeds vele liters kwijt en wij snappen er echt niets meer van. De kikker die dril heeft bewaakt het nog goed en we zien de kikkervisjes in groeien of hoe je dat noemt het groeit in ieder geval dus spannend hoor of deze het water gaan zien en dan ook nog eens het land. TV aangezet en lekker tv kijken en breien uiteraard. Nu douchen en naar bed morgen gaat de wekker om 7 uur.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.