Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9aug/130

Weer een bezoekje Intratuin

Vandaag op tijd op, Sjoerd kwam weer en dat was erg gezellig en uiteraard een schoon huisje. Daarna ben ik naar C1000 gegaan en Johannes en ik kwamen elkaar bij Jysk weer tegen. We hebben daar gisteren lampjes gekocht voor de tuin en vandaag er ngo wat bij gehaald om het hele pad te belichten. Toen Intratuin en onze planten keuze gehaald de rozen in de voortuin die het niet wilden doen zijn nu dwerg vlinderstruiken. Verder ngo wat Liatris erbij gehaald en nu hebben de witte en paarse bij elkaar staan en tot slot nog wat leliegras en die hebben we ook in wit en paars. Zo zien ze eruit.t image_afb-plantinfo_753
Toen weer naar huis en Johannes had slecht geslapen vannacht dus die ging liggen en ik rommelde wat in huis, was, eten vast klaar zetten, pc, cavia verschonen. Toen heeft Johannes de planten in de tuin gezet, staat erg leuk en de lampen van Jysk doen het geweldig goed. Eten gemaakt en dat was lekker bloemkool, aardappelen en hamburgertje en bij het eten meteen de tv aangezet en lekker het laatste seizoen gekeken van Games of Thrones en nu moeten we op seizoen 4 wachten die komt volgend jaar. Tijdens de tv lekker gebreid en vandaag weer persoonlijk record 8 stuks en daarmee ben ik klaar met de eerste 50 op naar de 100! Nog even wat op de pc en nu douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.