Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8aug/131

Bijna einde vakantie

Vanmorgen uitgeslapen tot half 10, koffie en dieren verzorgen. Johannes en ik zijn even samen naar Action gegaan en daar eens lekker gewinkeld. Ik ben ook nog even naar de C1000 gegaan met scootmobiel voor wat eten.  Ook nog even langs Jysk en daar hebben voor 2 euro mooie tuinlampen op zonne-energie gekocht dus nu is ons tuinpad verlicht. Nog even een keer Intratuin in om te zien wat ze hebben en dan morgen halen we de planten voor de voortuin.  Lekker het eten opgewarmd wat over was van de dag ervoor, chinees dus. Tv gekeken en UPC heeft eindelijk de update erop gezet en de nieuwe afstandsbediening geleverd en nu werkt de media box Horizon stukken beter. Heel de avond afleveringen gekeken van Games of Thrones. De dag vliegt om en morgen laatste dag vakantie van Johannes, de tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Ik heb ook gebreid vandaag 7 stuks morgen gaan we de 50 voorbij! Een hele tas vol mutsjes heb ik nu al echt leuk. Nu douchen en bed in.
8-8

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Jeetje . . . . . . dat gaat supersnel met die leuke mutsjes. !
    ben benieuwd tot welk aantal je gaat komen.
    veel plezier met het breien. groetjes twil


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.