Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7aug/130

Infuus dag

Vannacht was ik spontaan goed ziek, diarree, spoken en lang op de wc zitten. Misselijk en weinig slaap dus. Ik heb maar een dosis Norrit genomen in de hoop dat het minder wordt. Toch weer bed in en rond 10 uur eruit. Misselijkheid is weg maar de buik is onrustig. Dieren verzorgd en wat op de pc gerommeld en ten was het al snel tijd voor infuus, Jop kwam en is nu ook sponsor geworden, cool. Infuus liep goed jammer genoeg had de Horizon box weer problemen ja alweer erg vermoeiend. Maar goed we konden dus maar 1 aflevering kijken van de serie en daarna een film opgezet die ik opgenomen had. Chinees bracht eten en ik heb een klein beetje gegeten, weingi maar buik is nog erg onrustig. Na infuus ging Jop weer naar huis en wij keken toen wel alle afleveringen van seizoen twee, want nu deed die het opeens weer. Met Jop zal ik ze tijdens volgende infuus dagen nog eens kijken. Lekker zitten breien tijdens het kijken en nu ga ik snel douchen en bed in. Hoop dat morgen mijn buik rustiger is……..nog paar dagen heeft Johannes vrij wat vliegt de tijd, 3 weken bijna om.

269374_409564162462264_1609144360_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.