Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6aug/130

Nieuwe planten in de tuin

Vanmorgen al om half 8 op en direct bed afhalen en in de machine gedaan. Sjoerd komt en doet de boel en het is zoals altijd erg gezellig. Moeders kwam langs en dropte de laptop en ik ben hem gaan omzetten naar andere zodat ze een betere heeft. Post bracht doos volkoffie heerlijk meteen weer allemaal smaakjes genomen. Verder gebreid uiteraard en ik heb mijn eerste bedrijf die me sponsort, ik vind het super!COOL! mijn favoriete koffieleverancier sponsort mijn mutsjes breicampagne hoe cool is dat! super dank je wel !
logoIn de middag even naar de Intratuin met scootmobiel , oops had wel truitje aan kunnen doen was best wel fris. We kochten nieuwe planten en hebben wat oude eruit gehaald. Johannes was met de auto.
20130806_19491420130806_19492520130806_194945
Wat nieuwe planten in de tuin .....
1. Liatris  2. Lavendel ang. Hidcote  3. Pennisetum
Johannes heeft ze in de tuin gepoot en het staat erg mooi, is al weer stuk beter zo. Toen eten gemaakt en gegeten. Na het eten was de laptop ook klaar en kwam moeders langs, ze werd afgezet door nichtje Pietje die de auto leende van haar moeder. Laptop bekeken alles gecontroleerd of echt alles over was gegaan en prima dus inpakken en kletsen nog wat en  daarna bracht Johannes haar thuis. Wij kletsen nog wat en nog wat tv en dan douchen en bed in, morgen heb ik infuus de vorige week was inhaal infuus in verband met vakantie dus nu weer. Nog even de film The Lorax gekeken een wijze les film, zo gaaf verfilmd moet iedereen eigenlijk eens zien. Slaap lekker allemaal!
dr_seuss_the_lorax_movie-wide

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.