Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5aug/130

Maandag zit er weer op

Vanmorgen om half 10 opgestaan, lekker aan de koffie. Dieren verzorgen en er zijn wat problemen met de vijver  ja alweer dus we gaan de waterloop aanpassen. De grond is meer kei en zand dan aarde en de tuin leeghalen is dus groot probleem vanavond lang sproeien ne hopen dat het met paar dagen wel mogelijk is. Onze lieve Hubby de luipaard gekko is van 2007 en nu niet orde we vrezen dat die zal overlijden komende dagen, we houden hem goed in de gaten, maar kunnen verder weinig doen.
hubbyGoed de ochtend ging snel verder om even op pc, wat administratie doen en toen samen even boodschap doen bij de Boni en toen naar huis en ben ik met scootmobiel naar Intratuin gegaan en Johannes met de auto. We hebben nieuwe platte stenen gekocht voor de waterloop. Op weg naar huis ben ik bij de Turkse winkel gestopt om brood te halen, heerlijk een brood wat je scheurt ne he tis erg lekker. Daarna naar huis en heeft Johannes in de tuin gerommeld en hopelijk is het probleem nu opgelost. Kuifje vindt het niet leuk al die stenen maar heeft besloten dat hij dan maar gewoon daarop gaat zitten poepen, pfff soms wordt ik erg moe van die kat en hopelijk stopt die er met de tijd wel mee, dit is niet leuk meer.  Maar goed we gaan het wel zien. Nog wat gerommeld en toen lekker met zijn tweetjes in de tuin gaan zitten BBQ aan lekker stukje kip erop en eten met Turks brood en rauwkost. Erg lekker weer en gezellig in de tuin gezeten. Na het eten heb ik uitgebreid de tuin gesproeid in de hoop dat de schep erin wil morgen. Toen binnen gaan zitten gebeld met Lianno en daarna moeders.  Toen barste het weer los een hele harde bui en daarna weer droog en het kwam terug met onweer, even dacht ik dat het een kleine windhoos werd grote hagelstenen, veel wind en heel veel water en dat klonk hard op de ramen boven in de keuken pfff. Inmiddels is het weer rustig buiten. Ik heb vandaag uiteraard gebreid en 6 mutsjes erbij en dus na 7 dagen 30 mutsjes gebreid gaat prima, ik heb ook wederom nieuwe sponsor erbij. Nu lekker douchen en slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.