Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4aug/130

Weekend is alweer om!

Vanmorgen om half 10 opgestaan, Lianno zat voor de tv aan zijn ontbijt en wij dronken lekker koffie. Daarna zoals altijd dieren verzorgen en Lianno pakte zijn spullen vast in voor de terug keer naar de groep. Toen ben ik op scootmobiel nar Intratuin gegaan en de mannen met de auto die moesten ook nog een brief posten die Lianno had geschreven aan zijn vader. Natuurlijk kruizen onze wegen en verdorrie moest ik hun nog met de auto voorrang verlengen ook LOL. Even zwaaien en dan beide weer door, zij waren er uiteraard al eerder dan ik Planten bekeken en allemaal ideeën voor de tuin bedacht met zijn alen ook Lianno heeft wel leuke ideeën Toen wat stenen gepakt en snel weer naar huis, nu kon Johannes het nog even bijwerken want Kuifje had toch nog hoek ontdekt waar hij kon poepen op aarde, nu niet meer dus. Lianno speelde nog wat op tablet en Johannes was bezig in de tuin, ik zat lekker buiten te breien en maakte de sperziebonen schoon die ik van Herris en Ria kreeg, vers van hun volkstuin.  Eten gemakt met kip en rijst erbij en erg lekker die bonen. Lianno wilde heel graag chocoladefondue toe en dat is dus gebeurt lekker  nectarine en banaan en biscuit in pure chocola. Na het eten allemaal nog wat drinken en even rustig zitten toen oud plastic in de auto en wegbrengen naar container en direct door naar Hoenderloo. Daar kwam een oud begeleider die weer voor de zomer op deze groep zit langs Rob en heerlijk bij gepraat en advies gekregen die ik ter harte zal nemen. Na een ruim half uur zijn we weer naar huis gereden napratend over het gesprek met Rob. Ik breide weer verder en wederom vandaag 3 mutsjes. Ik ben erg blij dat ik de sponsor actie ben begonnen want ik zou anders breien voor alleen de sponsoring van Innocent 20 cent per mutsje en nu krijg ik naast dat bedrag ook nog eens 1,40 van eigen sponsors en dat is goed, want  Het Nationaal Ouderenfonds Nederland verdient elke euro, zeker met de huidige bezuinigingen en ik ben eigenlijk wel trots dat ik dat voor elkaar krijg met de hulp van vrienden en familie uiteraard. Dus ook hier maar ene een dank je wel sponsors en ik ga echt voor de 100+ en heb er nu al 24 dus komt helemaal goed. Nog even wat gerommeld op pc. Vanmiddag zaten er drie kikkers heel lief bij elkaar en ik had direct door wat er speelde….ki8kkerdril zij legt eieren die tijdens leggen wordt bevrucht dit keer dus door 2 kerels……..en na een paar uur zat de dame er alleen en lag er voor de derde keer dril. Drie keer scheepsrecht toch, dus we hopen dat er nu wel kikkervisjes gaan komen, hier 2 foto’s van de drie en het resultaat.
20130804_154501 1098309_607205299314246_686800838_n
Net voor ik dit log begon te tikken gaven we de Tokkeh Gekko eten en de dame had trek, want direct kwam haar koppie achter het houtschors vandaan om te kijken wat er te halen viel en dus klik en weer zon geweldig mooie foto. Ik ben zo blij met al onze mooie en lieve dieren, heerlijk!
20130804_142128Nu ga ik douchen en lekker slapen en morgen weer een nieuwe dag en alweer het begin van de laatste week vrij van Johannes.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.