Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3aug/130

Gezellige zaterdag

Vanmorgen om half 10 opgestaan en aan het ontbijt. Dieren met zijn allen verzorgen en toen zijn de mannen naar de winkel gegaan. Lianno gaat op kamp en neemt zijn hengel mee en dus moest er nieuwe lijn komen. Daarna zijn ze hout gaan halen om de lichtbak af te werken en het laatste stuk tuin rechts af te bakenen en het grind binnen de balken te houden. Thuis gekomen is Lianno gaan spelen en Johannes gaan klussen. Lianno kwam later ook helpen in de tuin. Moeders belde ze was klaar en Johannes en Lianno haalden haar op en we dronken wat en kletsten gezellig en daarna de BBQ aan. Gezellig aan de BBQ buiten en het was echt lekker en heel gezellig. Na het eten ging Lianno na zijn taak (afruimen) op zijn tablet spelen en kletsten moeders en ik gezellig verder met Johannes. Uiteraard ook gebreid, 3 stuks en vandaag en tot mijn grote blijdschap zijn er al 6 sponsors, super bedankt mensen! Lianno maakte zich klaar voor bed en Johannes bracht moeders thuis en ik sproeide de tuin. Nog wat zitten kletsen  en genoten van heerlijke koffie en nu ga ik douchen en zo mijn bed in. Toen ik gisteren avond in de spiegel keek dacht ik hmm gezicht wordt slanker en dus stapte ik maar eens op de weegschaal en hoppa  ruim 5 kilo eraf….sinds ik gebit heb snoep ik niets meer, neem nog wel af en toe wat chips maar eet over het geheel minder en dit komt nu doordat het eten met kunstgebit vermoeiend is end at heeft dit als zeer positief resultaat. Ik ben benieuwd als ik zo door ga of ik nog meer kwijt raak, na al mijn pogingen en  alle soorten diëten is dit dus een werkende op dit moment, gewoon een kunstgebit nemen LOL Zo en tot slot nog even voor het slapen gaan wat politieke humor met nare smaak maar goed ik kan het niet laten…slaap lekker 
rs

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.