Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2aug/130

Goed begin van het weekend

Vanmorgen vroeg op en Sjoerd kwam en maakte de boel schoon, kletsten gezellig en  dronken koffie en hij doet het met deze hitte wel wat rustiger aan en dat vind ik wel zo fijn. Als Sjoerd klaar is gaat hij weg en wij drinken nog wat koffie en Johannes begint aan de nieuwe lichtbak voor de kikkers en daar komen de led lampen in. Dan s het tijd om naar buiten te gaan en Lianno op te halen, jeeminee wat is het heet in de volle zon voor de deur pffff de auto brand gewoon. Gelukkig airco dus al snel heerlijke temperatuur in de auto en al kletsend zijn we zo in Hoenderloo. Lianno heeft er zin en we rijden snel weer naar huis en het is heet……ik bleef zoals altijd even in de auto, maar dan is de airco uit en kook je echt binnen 5 minuten pfff. Was blij dat ze snel weer buiten kwamen  tjonge jonge zeg wat een hitte.
1005664_605821786119264_325813137_n 643970_605851006116342_1590300591_n
Thuis even gezellig wat drinken en toen ging Johannes verder met de lichtbak en Lianno hielp hem, ik zat lekker rustig te breien……en toen ging Lianno ook pompons maken, erg leuk.  Buurvrouw Olga bracht me een tas met nieuwe wol, echt heel erg bedankt ben er blij mee en als he top is heeft ze nog veel meer.
wolvanolga

We hebben lekker de BBQ aangedaan en het begon wat te spetteren dus weer binnen gaan zitten, maar het was erg gezellig en lekker. Na het eten speelde Lianno een spelletje en ik breide lekker verder, Johannes maakte de lichtbak af en die is erg mooi geworden. Tuin gesproeid voor en achter want de paart spetters waren niet genoeg. Zo uit het niets kreeg ik spontaan het idee om meer te doen voor het Nationaal Ouderenfonds, ik brei dus die mutsjes en heb nu sponsors gezocht om nog meer geld op te halen en heb daarvoor een speciale site gemaakt. KLIK HIER Op de site leg ik mijn bedoelingen uit en vraag ik dus m sponsors en echt in het eerste half uur had ik er al 3! Dit geeft echt een kick. Ik ga breien en hou iedereen op de hoogte via de site en ik ga ervan uit dat iedereen die het toezegt op 15 november ook zijn bedrag over zal maken en op die manier doen we met zijn allen iets extra’s voor de eenzame ouderen in Nederland. Goed toen de site klaar was nog een mutsje gemaakt en het aantal is dus nu 18. Vanaf nu schrijf ik over de mutsjes en alles wat ermee te maken heeft op de andere site. Nog wat gespeeld en zittenkletsen met Johannes en nu snel douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.