Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1aug/130

Warme eerste dag in Augustus

Vanmorgen rond 10 uur opgestaan. Wat was gedaan, administratie weggewerkt, verder rustig dagje het was erg benauwd. Even naar de brievenbus gegaan en de wind was gewoon warm. Johannes is hout wezen halen voor nieuwe lichtbak kikkerbak.  Ik heb lekker met de ventilator aan zitten breien, heb er nu 14 af en ik vind ze erg leuk.  Albert kwam boodschappen brengen en ik heb mezelf maar getraceerd op flesje  Innocent Smoothie  want vind ze erg prijzig 2 euro per stuk, maar ja als je zo druk voor ze breid dan mag je er ook wel van genieten. Ik drink ze meestal als ik in ziekenhuis ben ergens want de koffie is vaak slap en cola en dat soort dingen wil ik niet. Goed de mutsje passen prima, mooi nu op weg naar tenminste 100 moet toch lukken voor eind november.  Heb nog aardig wat wol maar dat gaat nu wel erg snel maar is geen probleem. Johannes maakte voor de lunch lekker omelet en het avondeten sloegen we over. wel een cup of soep en een beker ijs. Verder heb ik besloten Norton  te verwijderen van pc en ik heb nu Bitdefender gekocht, deze beveiligd alles pc, laptop, mobiel en ook Mac apparaten en je mag er zoveel als je wilt instellen, dus je hoeft niet voor elk onderdeel apart te betalen zoals Norton well doet  want dan betaal je meer als je je mobiel erbij wilt hebben zodat bij verlies je hem kan traceren, bewerken en wissen als het moet. Kortom alle apparaten geïnstalleerd en dan is de avond zo om.  Nu ga ik zo douchen en slapen……..morgen wordt heel heet ik zal binnen blijven in verband met de smog (verhoogde ozon in de lucht) dit kan mensen met COPD benauwd maken dus  ik ben op mijn hoede.

42221315226947199_iBX14Ioj_f

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.