Infuus dagje

Vandaag lekker tot half 10 op bed gelegen. Johannes werkt thuis zijn rug gaat weer iets beter en daar zijn we blij om.  Gelukkig kan hij gewoon doorwerken thuis dus dat scheelt een hoop gedoe. Ik verzorg de dieren en rommel wat op mijn pc. Na de lunch heb ik infuus, alles gaat goed en voorspoedig, wel zoals altijd blaren op de hand als reactie maar die trekken snel na het infuus weer weg. Ik kijk naar een film ATM heet die beetje vage film en daarna nog een andere  vage film Baberians at the gate. Dan zit het infuus er ook snel op. We eten gezamenlijk chinees en ik ook nu vlees al gaat het langzaam, maar ik heb alle tijd.  Ik heb vandaag precies drie weken min gebit en ik mag dus absoluut niet klagen over wat ik allemaal al weer kan met mijn mond. Verder ben ik aan het kijken wat we gaan doen voor leuke dingen in de vakantie, Johannes heeft straks 3 weken vrij, heerlijk op bezoek bij mensen die we al lang niet zagen, dagje dierentuin en als het lukt ook verven aan de voorzijde woning en de tuin heeft nog werk. Kortom worden leuke weken maar ook leuk druk. In de avond  nog wat gerommeld op de pc en tv gekeken. Ik heb de hele serie van Ghost Wisperer  alle 5 seizoenen en dat zijn 29 dvd’s en nu hebben we het eind eindelijk gezien, dat zond Net5 niet uit en ook is ons duidelijk dat ze letterlijk alles door elkaar hebben gegooid, maar goed dat doen ze nou eenmaal. Was dus weer eens lekker ouderwets onze favoriete serie kijken en nu ga ik douchen en bedje in.

1683x1050_3000_The_Sun_and_The_Moon_2d_fantasy_moon_sun_night_owl_picture_image_digital_art

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie