Heerlijk weer!

Vanmorgen op tijd op Johannes werkt thuis  en zijn rug gaat ietsje beter gelukkig. Sjoerd komt en doet de boel, we drinken koffie en gelukkig is Sjoerd zo aardig om alle zakken tuinafval voor ons te willen wegbrengen, bedankt! Ik verzorg de dieren, doe een was en rommel op de pc. Na de lunch heb ik fysio en dit keer een invalster en we wandelen het zelfde rondje als vorige week, het is erg warm in de volle zon pfff. Na fysio belt  de gemeente want de soap must go on……maar pfff wat een gedoe weer en alles weerleg ik en  het wordt een discussie waarin ik wel gelijk krijg en ze begrijpen het probleem, maar een oplossing blijft uit. Ik ben dit erg moe maar ze wil dat ik hun een kans geef zoals ik gisteren ook al hoorde. Nou prima een allerlaatste handreiking naar de gemeente, ze hebben nu precies 1 week tot dinsdag 16 juli 12.00 uur om met een oplossing te komen die passend is. Nu dus maar weer afwachten. Eigenlijk wel weer belachelijk dit met die lift loopt ook al sinds november 2011, Meneer Samsom dit is eerder MATWERK dan jouw o zo gewenste MAATWERK. Nog wat gerommeld  op de pc. In de tuin gezeten, wat gebreid en toen eten gemaakt. Kauwen gaat beter maar harde dingen is nog probleem, maar a is ook pas 3 weken morgen. wel heb ik nu rechts ook een blaar…..maar die gaat ook wel weer weg. In de avond een nieuwe serie gekeken op Film1  en die heet World without End het is uit 2012 en dit is eerste seizoen en meteen de eerste 4 afleveringen gekeken, boeiend. Klik op de afbeelding voor meer info.

MV5BMTczOTQ3MjI3NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDE3NDc0OA@@__V1_SY317_CR7,0,214,317_
Daarna nog even Nieuwsuur en nu snel douchen en bed in. Nog even wat humor……

1004075_594914293876680_1886854283_n

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie