Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17jun/130

Nieuwe ventilator op het dak

Zo op tijd op, Johannes werkt thuis. Ik ben moe, de spanning in mijn lijf is zwaar. Moeders en ik bellen even met elkaar. De monteur van de Nuon komt en laat weten dat het een duur grapje is nieuwe dak ventilator 500 euro hoppa, maar ja je hebt hem wel nodig dus  die gaan ze donderdag plaatsen. Ik rommel wat in huis is lekker weer. Verder heel veel gedaan in prijsvragen-freaks forum, was lang geleden maar nu de map doorlopend helemaal uit gespit dat is 6 pagina’s maar 50 sites en elke sites heeft 1 of meerdere acties en soms zijn dat er wel 80 of meer. Kortom kon geen prijsvraag meer zien in de avond. Eten gemaakt aardappel-courgetteschotel met pruimtomaatjes  en weer problemen met  de oven, die heb ik in november gekocht maar hij wordt heel heet maar zelfs na een uur is he terecht onder in de ovenschaal nog koud. Ik gebruik de design schaal die ik van hun kreeg bij de oven, aar denk dat die te groot en te dik is om echt te gebruiken dus  volgende week maar eens iets maken in andere schaal en anders moe tik hem na gaan laten kijken. Eten uiteindelijk goed en lekker en dus  prima. Wat tv gekeken en Lianno belde nog even om te kletsen en daarna gesprek met leiding van Lianno en nu douchen en bed in. Door de angst slaap ik slecht, ik heb valium maar die wil ik echt uitstellen tot morgen zodat ik dan slaap en woensdag uitgerust bij kaakchirurg kom. Ben zo klaar met pijn en ontstekingen het moet er nu gewoon uit. Verder voorspelt men dat het heel heet gaat worden en wat jammer is dat ik nu niet het Koningspaar kan gaan zien omdat ik bij de kaakchirurg ben. Nou ja wie weet komen ze nog eens naar Flevoland als het verandert in de super provincie Noordvleugel oftewel FUN (Flevoland, Utrecht en Noord-Holland) want dat duwt men er gewoon door ongeacht wat wij vinden en dat voor een besparing van 22 tot maximaal 70 miljoen euro  wat niets is vergeleken met de vele miljarden voor JSF.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.