Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jun/130

Helaas is de kikkerdril weg!

Vanmorgen eerst lekker geslapen tot 11 uur. Koffie en ontbijt, dieren verzorgen. Met moeders gebeld om nog wat kleine dingen te regelen en uit te leggen. Toen de tuin in met Johannes, ik kijken hoe hij de hele vijverrand naliep aan de kant van het huis, daarna aan de tuin kant alles los en opnieuw doen. Vullen en nu hopen dat het ophoudt met leeglopen. Hierna weet ik ook niet meer hoe het te doen, dan moet alles opnieuw dus heel hard duimen. Nog wat spelen op Facebook en prijsvragen doen. Samen eten gekookt en dat was vandaag rode curry met kippendijfilet venkel en spitskool
Rode curry met kipdijfilet, venkel en spitskool._nDat was weer gezellig en lekker. Nog wat gerommeld in huis en we hebben weer  3 wassen weggewerkt. De kikkerdril is weg……..daar balen we wel van maar we hebben geen idee waarom, we wachten op een volgend legsel. Moeder natuur is soms wat moeilijk te begrijpen. Na het eten lekker vroeg gaan douchen en kletsen over hoe verder met de tuin. Nu hoogste tijd om te gaan slapen morgen weer maandag.

1017256_537404762987657_1667008215_n

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.