Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15jun/130

Gezellig dag met Moeders

Vanmorgen lekker samen uit geslapen tot een uur of half 11. Lekker aan de koffie en toen heeft Johannes Moeders opgehaald. Ik verzorgde ondertussen de dieren. Moeders kwam hier om samen haar nieuwe laptop te installeren, die was bij ons bezorgd. Hij lag dus sinds vrijdag hier en werd bewaakt door Smockey
941115_584266994941410_312933957_n

Het is voor het eerst dat Moeders een hele nieuwe laptop koopt , hiervoor kreeg ze altijd de oude van ons maar nu dus zelf gespaard voor hele nieuwe. Vandaag deus samen helemaal geïnstalleerd en haar oude gaat dan naar Nienke! We lunchen samen lekker broodje en zijn gezellig bezig. De postbode brengt Nespresso koffie die ik kocht van actie bon dus nu heerlijk genieten.  De hele middag lekker bezig geweest, toen lekker weer gekookt van de HelloFresh box en vandaag was dat stampotje van peen rettich met gehaktbal  eigenlijk voor 2 maar wij aten met zijn drietjes ging het prima meer dan genoeg en erg lekker. Toen weer verder met de laptop en uiteraard met half oog jonge Oranje aangezet tegen Italië.We verliezen en kunnen naar huis geen finale helaas pindakaas.Toen is einde van de avond moeders weer naar huis gegaan, met haar mooie nieuwe laptop en Johannes is meegegaan om internet en wat andere zaken zoals een printer te instaleren bij der. Alles geslaagd en dus een mooie dag, ondanks raar herfstweer, veel wind regen zon alles was er. Nu snel douchen en bedje in. Moeders heel veel en lang plezier van je mooie laptoppie!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.