Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13jun/130

UMC bezoekje

Vanmorgen op tijd op, ik mocht sinds gisterenavond 20.00 uur niet meer eten en of drinken in verband met het echo onderzoek van de buik.  Met de taxi vertrok ik om half 9 en Johannes werkte thuis. Ik kwam in Utrecht en daar stond Nienke al gezellig te wachten, even roken en kletsen en naar binnen. In de wachtkamer lekker zitten kletsen hadden alle tijd want men liep bijna uur uit, wel werd ik langzaam niet lekker, dorst en knorrende maag. Eindelijk aan de beurt echo gedaan en meteen erna in de wachtkamer  een heerlijk vers broodje dat Nienke mee had genomen gegeten en een beker sap. Heerlijk, dank je Nienke….toen kwam de verpleegster de radioloog wilde zelf kijken dus weer naar binnen en dit keer bleef ik in rolstoel en  ging in ligstand en hij keek, hij zag wat stenen maar  hij wilde rustig naar de foto’s kijken want nu is he tonduidelijk dus prima 25 juni uitslag. Ik heb dus nog geen bloedonderzoek laten doen dat doe ik woensdag even voor ik naar kaakchirurg ga, nu te laat dus wij naar buiten roken en even kletsen, drinken en nog wat eten en toen ging Nienke werken en ik naar huis. Ik kreeg post dat ik leuke prijs heb gewonnen via bankgiroloterij, de aarde vanuit de hemel deel 1 + 2 (8-DVD box). Ben ik heel blij mee.
37db396eea361819c77d079d1fc76cbd

Vandaag ook triest nieuws want Eva onze cavia van 10 jaar en 3 maanden is in der slaap overleden.  Het is goed, want normaal worden ze een jaar of vijf, dus deze was echt oud en is heel rustig heengegaan, dus rust zacht lieve Eva.
Cavia'sIn de middag nog wat gerommeld in huis, op pc en toen tijd voor het eten en vandaag aten we Mylena tortellini met aubergine en pijnboompitten en dat was heerlijk!
Mylena tortellini met aubergine en pijnboom pitten

Toen lekker gegeten bij de tv en uiteraard veel actualiteiten zoals het gedonder met ouderen die moeten verhuizen omdat er teveel lege bedden zijn door de nieuwe regels. Ouderen moeten langer thuis wonen of dat kan doet er niet toe blijkbaar, thuiszorg wordt afgebouwd…….ik snap geen hout meer van het beleid in Den Haag. De vijver is nog steeds leeg aan het gaan daar balen we heel erg van en komend weekend dus hard op zoek naar de oorzaak, van de een op andere dag loopt het water ergens heen, maar waar geen idee…..hopelijk kunnen we de oorzaak vinden, zo niet houdt het in of weg  slecht idee of nieuw zeil erin. Hoe dan ook balen geblazen. O ja na een dag  deed vanmorgen ook UPC het weer goed gelukkig , een hele dag werkte de telefoon niet. Nu ga ik douchen en dan kijk ik naar Nieuwsuur en Knevel  en vd Brink vanuit bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.